Blog

Geef cliënten van de Voedselbank een belangrijke steun in de rug

Help producten inzamelen bij een supermarkt tijdens NLdoet op vrijdag 15 & zaterdag 16 maart!

Wilt u helpen met uw gehele organisatie? Ook dat kan!

Uw hulp van 3 of meer uur wordt zó gewaardeerd!


Ook dit jaar coördineert het Vrijwilligerspunt Scheveningen op initiatief van de Rotary Scheveningen de NLdoet-actie om producten te verzamelen voor Schappelijk, de sociale winkel voor cliënten van de Voedselbank uitdeelpunt Scheveningen. Velen van ca. honderd vrijwilligers, die eerder meededen met deze actie, zijn er dusdanig enthousiast over dat zij elk jaar opnieuw meedoen!

Tijdens deze actie wordt naast de entree van de deelnemende supermarkten een kraam van Schappelijk geplaatst, waar u als vrijwilliger het winkelend publiek vriendelijk verzoekt om een aangewezen product te doneren. De gewenste producten verschillen per supermarkt en staan op een door u uit te delen flyer. Uiteraard wordt u van tevoren goed geïnformeerd over de afspraken met de deelnemende supermarkten en de sociale winkel Schappelijk. Per supermarkt wordt een team van 2 à 3 vrijwilligers ingedeeld. Welzijn Scheveningen zorgt ervoor dat de gedoneerde producten dezelfde dag nog bij Schappelijk worden bezorgd.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een of meer dagdelen van 3 uur:

  • Met veel plezier en enthousiasme komen helpen bij de inzamelingsactie voor dit goede doel
  • Bij één van de deelnemende supermarkten in Scheveningen helpen inzamelen (u wordt van tevoren in overleg bij één van de supermarkten ingedeeld)
  • Het winkelend publiek ter plaatse op vriendelijke wijze vragen om een gewenst product te kopen en te doneren
  • De gedoneerde producten verzamelen en zoveel mogelijk in kratten voorsorteren
  • De kraam uitnodigend aankleden met gedoneerde producten
  • De ruimte om de kraam schoon en netjes houden

Voor meer informatie en/of uw aanmelding kunt u contact opnemen met Joop Duinkerk en Sandra Tulen van het Vrijwilligerspunt Scheveningen via info@vrijwilligerspuntscheveningen.nl of (070) 416 20 20. Of meld je aan door op SOLLICITEER te klikken op deze webpagina.

© 2019 Knijnenburg Producties